Journey, fostul titlu exclusiv de pe PlayStation 3 si PlayStation 4, a fost lansat in vara anului trecut si pe PC, prin intermediul Epic Games Store. Iata ca si perioada de exclusivitate de pe PC este pe cale sa se sfarseasca, Annapurna Interactive anuntand ca titlul realizat de Thatgamecompany urmeaza sa fie disponibil si prin intermediul Steam, incepand cu 11 iunie 2020.

JOURNEY from @thatgamecompany is coming to Steam on June 11. Wishlist here // aici Annapurna Interactive (@A_i) April 13, 2020Journey a fost cel de-al treilea si ultimul titlu rezultat din colaborarea dintre studioul independent Thatgamecompany si Sony, lansat initial in 2012 pentru PlayStation 3. Abordarea originala, cu un accent deosebit pus pe latura emotionala, a fost deosebit de apreciata atat de presa de specialitate (Journey castigand numeroase premii de joc al anului, si sfarsind cu o medie de 92 a notelor primite in review-uri, conform Metacritic), cat si de public (jocul celor de la Thatgamecompany devenind, la acea vreme, cel mai bine vandut titlu digital disponibil prin PlayStation Network).

Succesul de care s-a bucurat Journey i-a determinat pe cei de la Sony sa-l relanseze in 2015 pentru PlayStation 4, dar si intr-o editie de colectie fizica, ce includea si primele doua titluri incluse in parteneriatul cu Thatgamecompany: Flow si Flower. La fel ca in cazul celor de la Quantic Dream, care, dupa un contact de trei jocuri cu Sony, au primit permisia de a le publica si pe PC, Thatgamecompany a beneficiat de acelasi tratament.

Journey este disponibil acum in editii pentru PlayStation 3, PlayStation si PC, prin intermediul Epic Games Store. Versiunea pentru Steam va fi lansata pe 11 iunie 2020. Articol original Journey, jocul exclusiv PlayStation si Epic Games Store, va fi lansat pe Steam, de pe site-ul go4games.ro