Ca parte a initiativei Play At Home, gandita pentru a lupta impotriva pandemiei globale de coronavirus, Sony Interactive Entertainment a dat unda verde jocurilor gratuite promise: Uncharted: The Nathan Drake Collection pentru PlayStation 4 si Journey pentru PlayStation 3 si PlayStation 4.

Acestea pot fi adaugate bibliotecilor personale de jocuri de pe PlayStation Network, in mod gratuit, pana pe 6 mai 2020 si, odata parcurs acest pas, jocurile vor putea fi descarcate si jucate oricand doriti, chiar si dupa depasirea acestui termen. Pentru a descarca Uncharted: The Nathan Drake Collection si Journey, urmati link-urile de mai jos:Descarca gratuit Uncharted: The Nathan Drake Collection pentru PlayStation 4Descarca gratuit Journey pentru PlayStation 4 / PlayStation 3Uncharted: The Nathan Drake Collection ofera campaniile single player ale primelor trei jocuri din serie: Uncharted: Drake sFortune, Uncharted 2: Among Thieves si Uncharted 3: Drake sDeception, remasterizate cu modele, iluminare si texturi imbunatatite, toate acestea ruland in rezolutie FullHD 1080p, cu un framerate de 60 de cadre pe secunda.

Journey a fost cel de-al treilea si ultimul titlu rezultat din colaborarea dintre studioul independent Thatgamecompany si Sony, fiind lansat initial in 2012 pentru PlayStation 3. Abordarea originala, cu un accent deosebit pus pe latura emotionala, a fost deosebit de apreciata atat de presa de specialitate (Journey castigand numeroase premii de joc al anului, si sfarsind cu o medie de 92 a notelor primite in review-uri, conform Metacritic), cat si de public (jocul celor de la Thatgamecompany devenind, la acea vreme, cel mai bine vandut titlu digital disponibil prin PlayStation Network). Succesul de care s-a bucurat Journey i-a determinat pe cei de la Sony sa-l relanseze in 2015 si pentru PlayStation 4. Articol original Uncharted Collection si Journey, gratis pe PlayStation 4, de pe site-ul go4games.ro