Chiar si in aceasta perioada grea, cauzata de pandemia globala de coronavirus, Epic Games continua sa ofere jocuri gratuite la fiecare sfarsit de saptamana. De aceasta data, pana pe 23 aprilie 2020, puteti descarca gratuit jocurile pentru PC Just Cause 4 si Wheels of Aurelia.

Just Cause 4 muta actiunea pe insula Solis, care reuneste patru tipuri de decor: paduri luxuriante, campii intinse, peisaje montane si desert. Toate beneficiaza de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atat din punct de vedere vizual, cat si in ceea ce priveste simularea fizica. Cireasa de pe tort este reprezentata de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le poate infrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: parasuta, costumul de zbor si, bineinteles, nelipsitul grapling hook.

Wheels of Aurelia este un titlu indie din 2016, in care jucatorii trebuie sa o acompanieze pe Lella in calatoria acesteia pe coasta de vest a Italiei, in anii 70. Intr-o perioada tulburata din istoria Italiei, Lella trebuie sa descopere si secretele propriului trecut.

Just Cause 4 poate fi descarcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 23 aprilie 2020, accesand acest link aici si apasand butonul marcat Get . Pentru jocul Wheels of Aurelia, repetati procedura folosind link-ul aici Articol original Just Cause 4 si Wheels of Aurelia, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro