Avand in vedere ca atat de multa lume este nevoita acum sa-si petreaca mai tot timpul in propriile case, jocurile video au devenit una dintre cele mai populare metode de divertisment. Astfel, cei de la Facebook, pentru a profita de acest trend ascendent, au decis sa grabeasca aparitia aplicatiei mobile Facebook Gaming, aceasta fiind lansata cu luni de zile inainte de termenul planificat initial, in incercarea de a concura Twitch sau YouTube.

Aplicatia Facebook Gaming este gratuita, fiind disponibila deja in Google Play Store pentru dispozitivele bazate pe sistemul de operare Android, urmand ca o versiune pentru iOS sa-si faca aparitia imediat ce va fi aprobata de Apple. Aceasta aventurare a celor de la Facebook in domeniul jocurilor video era programata initial pentru luna iunie a acestui an, insa compania a decis sa grabeasca lucrurile dupa ce a observat o crestere a popularitatii a jocurilor pe timp de carantina, dupa spusele lui Fidji Simo, conducatorul diviziei care se ocupa de aplicatia Facebook Gaming.

Chiar si acum, puteti urmari si streamui jocuri prin intermediul aplicatiei principale Facebook, insa, chiar si cu o baza de utilizatori lunara de peste 2,5 miliarde de persoane, aceasta nu poate face fata aplicatiilor consacracte din acest domeniu. Conform Streamlabs, solutia Facebook este abia a treia intr-un clasament dominat de YouTube de la Google si Twitch de la Amazon. Nu este de mirare, avand in vedere ca Facebook nu ofera nici macar 5% din...