Bandai Namco Entertainment se alatura eforturilor de a preveni raspandirea noului coronavirus, oferind oamenilor un nou motiv sa ramana in case: jocul PAC-MAN Championship Edition 2, disponibil gratuit atat pe PC, prin intermediul Steam, cat si pentru consolele PlayStation 4 si Xbox One.

Jocul poate fi adaugat gratuit in bibliotecile dvs. de titluri de pe Steam, PlayStation Store si Xbox Live pana pe 10 mai 2020, folosind link-urile de mai jos. Odata completata aceasta operatiune, PAC-MAN Championship Edition 2 va ramane permanent atasat de conturile dvs. de Steam, PlayStation Network sau Xbox Live, jocul putand fi descarcat si rulat oricand doriti.

Download gratuit PAC-MAN Championship Edition 2 pentru PC (Steam)Download gratuit PAC-MAN Championship Edition 2 pentru PlayStation 4Download gratuit PAC-MAN Championship Edition 2 pentru Xbox OneDezvoltat de studioul Bandai Namco Studios Inc. din Tokyo, PAC-MAN Championship Edition 2 combina gameplay-ul clasic, bazat pe navigarea prin labirinturi, cu o noua grafica 3D si noi efecte vizuale.

Aceasta editie ofera noi moduri de joc precum Time Attack sau Adventure Mode, ce introduc momente inedite precum directionarea turmelor de fantome in trenuri fantoma intr-un timp dat, folosind abilitatea Chain Eating, vanatoarea unor fructe efemere, confruntarile cu bosii de nivel periculosi sau rejucarea nivelurilor cu noi reguli sarite de pe fix. Articol original Pac-Man Championship Edition 2, joc gratuit pentru PlayStation 4, Xbox One si PC, de pe site-ul go4games.ro