Dezvaluit in cadrul ceremoniei de deschidere a editiei Gamescom de anul trecut, Port Royale 4 va fi lansat in toamna acestui an. Publisher-ul Kalypso Media, alaturi de studioul Gaming Minds, au dezvaluit data de lansare a jocului 25 septembrie 2020 , precum si vesti noi despre sesiunea de testare beta de care Port Royale 4 va beneficia.

Astfel, beta-ul va fi disponibil pentru jucatorii care aleg sa plaseze o precomanda pentru Port Royale 4 prin intermediul propriului magazin al publisher-ului Kalypso Store si va include o portiune generoasa din jocul complet: tutorialul introductiv, intreaga campanie cu spaniolii, precum si acces la Free Mode, cu patru personaje jucabile, tot din tabara spaniola.

Accesul la beta este garantat atat pentru versiunea standard a jocului achizitionata de pe Kalypso Store, cat si pentru cea a versiunii Extended Edition, care va oferi bonusuri in-game, precum si coloana sonora din Port Royale 4 in format digital.

Port Royale 4 este un titlu de strategie in care jucatorii vor putea prelua controlul unei colonii din Caraibe, in secolul al XVII-lea. Aceasta se va putea dezvolta sub stindardul a patru natiuni: Spania, Anglia, Franta sau Olanda si va trebui gestionata in mod eficient, dar si aparata de atacurile rivalilor. Pentru prima oara in istoria seriei, bataliile navale din Port Royale 4 se vor desfasura pe ture, pana la opt ambarcatiuni putand fi implicate intr-o asemenea confruntare.

Port Royale 4 este asteptat pe 25 septembrie 2020, urmand sa fie disponibil atat pe PC, cat si pentru consolele PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch. Articol original Cand se lanseaza jocul de strategie Port Royale 4 si cum poti incerca versiunea beta, de pe site-ul go4games.ro