Sony Interactive Entertainment a dezvaluit jocurile ce vor fi oferite gratuit abonatilor PlayStation Plus in luna mai 2020. Abonamentul PlayStation Plus nu mai include decat jocuri gratuite pentru familia de console PlayStation 4.

Iata ce jocuri vor primi abonatii PlayStation Plus in luna mai 2020 (toate titlurile vor fi disponibile incepand cu 5 mai 2020): Cities: Skylines PlayStation 4 Edition (doar pentru PS4) Farming Simulator 19 (doar pentru PS4)Jocurile gratuite aferente lunii aprilie 2020 Uncharted 4: A Thiefs End si DiRT Rally 2.0 vor mai putea fi descarcate de abonatii PS Plus pana pe 4 mai 2020.

Desi subscriptia PlayStation Plus nu mai include jocuri noi pentru PlayStation 3 si PlayStation Vita, posesorii acestor console vor putea descarca in continuare toate titlurile anterioare oferite prin intermediul PlayStation Plus si vor putea sa se foloseasca de spatiul oferit in cloud pentru stocarea salvarilor, atat timp cat abonamentul PS Plus ramane valabil. Articol original PlayStation Plus - jocurile gratuite pentru luna mai 2020, de pe site-ul go4games.ro