Mai devreme va povesteam ca aceasta vara promite sa fie extrem de bogata in ceea ce priveste anunturile din industria jocurilor video, iar cei de la Microsoft se pare ca vor da startul ostilitatilor chiar in cursul acestei saptamani.

Astfel, joi, pe 7 mai 2020, incepand cu 18:00 (ora Romaniei), va fi transmis primul show Inside Xbox dedicat jocurilor pentru viitoarea consola de noua generatie Xbox Series X. Pentru acest prim eveniment dedicat titlurilor next-gen, vom avea parte de prezentari de gameplay din jocurile ce vor fi lansate pentru Xbox Series X de catre partenerii celor de la Microsoft, publisherii third party.

You want to see games for the Xbox Series X? We want to show you games for the Xbox Series X.

Check out First Look next-gen gameplay from our global developers partners within #InsideXbox on Thursday, May 7 at 8am PT. pic.twitter.com/xVdgIeRBJX Xbox (@Xbox) April 30, 2020Cu alte cuvinte, acest Inside Xbox va reprezenta prima ocazie de a urmari la lucru titlurile multiplatform ce urmeaza sa-si faca aparitia pe urmatoarea generatie de console Xbox Series X, dar si pe PlayStation 5 si, cel mai probabil, pentru PC.

A fost confirmat deja ca proaspat anuntatul Assassin sCreed Valhalla va fi unul dintre titlurile ce va beneficia de prezentarea primelor secvente de gameplay in cadrul acestui show Inside Xbox .

Astfel, veti putea urmari aceasta editie speciala de Inside Xbox joi, 7 mai 2020, cu incepere de la 18:00 (ora Romaniei), chiar aici pe Go4games. Noua generatie de console Xbox Series X este asteptata pe piata in sezonul sarbatorilor de iarna 2020. Articol original Cand va avea loc prima prezentare de jocuri next-gen pentru consola Xbox Series X, de pe site-ul go4games.ro