In ciuda controverselor iscate de leak-urile din The Last of Us Part II extrase de hackeri de pe serverele celor de la Naughty Dog, Sony Interactive Entertainment si studioul producator au publicat un nou trailer pentru joc, acesta nereusind insa ofere raspunsuri semnelor de intrebare narative ridicate de acele scapari .

Programat initial pentru sfarsitul lunii mai, The Last of Us Part II a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus, studioul producator Naughty Dog adoptand modelul lucrului de acasa pentru a putea finaliza jocul. Mai mult, recent si-au facut aparitia numeroase leak-uri legate de povestea din The Last of Us Part II, Naughty Dog rugandu-si comunitatea de fani sa nu strice placerea celor care asteapta jocul, asiguradu-i ca experienta finala va justifica pe deplin lunga perioade de asteptare.

In The Last of Us Part II, actorii Troy Baker si Ashley Johnson isi vor relua rolurile lui Joel si Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De aceasta data Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmand sa fie un pic mai in varsta (19 ani) in The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experienta 100% single player, producatorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lunga din intreaga istorie a studioului Naughty Dog.

The Last of Part II a fost finalizat si va fi lansat la data promisa: 19 iunie 2020, in exclusivitate pentru consolele PlayStation 4. Articol original The Last of Us Part II a primit un nou trailer controversat, de pe site-ul go4games.ro