Microsoft continua sa lanseze intreaga serie Halo si pe PC: Halo 2 Anniversary, editia remasterizata a celui de-al doilea joc din legendara saga inceputa de Bungie, va fi lansata pentru PC pe 12 mai 2020! Aceasta va putea fi obtinuta fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse.

Halo 2 Anniversary este remasterizarea modernizata a celui de-al doilea titlu al seriei Halo, oferind posibilitatea de a comuta in orice moment intre aspectul HD refacut si vechiul look clasic al jocului. Realizata in colaborare cu Saber Interactive, versiunea pentru PC va aduce suport pentru rezolutii inalte (4K) si ultrawide, framerate de 60 de cadre pe secunda (sau mai ridicat), FOV ajustabil si multe altele.

Halo 2: Anniversary is coming May 12cc: @Ninja pic.twitter.com/3V10oWyhIP Xbox Game Pass For PC (@XboxGamePassPC) May 5, 2020Abonatii serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiaza de acces gratuit la toate titlurile incluse in Halo: The Master Chief Collection, deci si la Halo 2 Anniversary, pe care il vor putea descarca prin intermediul aplicatiei dedicate din Windows 10.

Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil si prin Steam sau Microsoft Store, la un pret echivalent cu 39,99 . In prezent, posesorii versiunii de PC a colectiei pot descarca Halo: Reach si Halo: Combat Evolved Anniversary, urmand ca Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST si Halo 4 sa fie adaugate, la randul lor, pe parcursul acestui an.

Pentru cei care nu doresc sa achizitioneze intregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo 2 Anniversary va fi disponibil si separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un pret echivalent cu 9,99 . Articol original Halo 2 Anniversary va fi lansat si pentru PC. Iata cand il vom putea juca, de pe site-ul go4games.ro