Activision a anuntat ca jocul ce a schimbat lumea skateboarding-ului se intoarce! Tony Hawk si Vicarious Visions, studioul care a refacut si trilogia initiala Crash Bandicoot, si-au unit fortele pentru a readuce fanilor versiuni remasterizate ale primele doua jocuri din seria Tony Hawk Tony Hawk sPro Skater 1+2.

Pentru a oferi o experienta cat mai autentica si apropiata de titlurile originale, Tony Hawk sPro Skater 1+2 va reuni toate nivelurile, skaterii profesionisti si trucurile clasice pe care jucatorii si le amintesc din anii 90 si 2000, recreate cu mare atentie, cu niveluri noi, dar si cu o serie de melodii familiare precum Superman de la Goldfinger. Pachetul remasterizat Tony Hawk sPro Skater 1+2 va fi lansat pe 4 septembrie 2020, pentru PlayStation 4, Xbox One, dar si pentru PC prin intermediul platformei Epic Games Store.

Tony Hawk sPro Skater 1+2 va include elemente iubite de fani ce au fost prezente pe parcursul intregii francize, cum ar fi trucuri clasice sau modurile multiplayer online si splitscreen local. De asemenea, modurile Create-A-Park si Create-A-Skater revin si ele. Editorul Create-A-Park include noi modalitati de personalizare, iar fanii isi pot...