Pe 14 mai 2020, incepand cu 23:00 (ora Romaniei), aici veti putea urmari un nou episod al show-ului State of Play, prin intermediul caruia Sony promite o prezentare detaliata a jocului Ghost of Tsushima, ce urmeaza sa-si faca aparitia in aceasta vara pe PlayStation 4.

Ghost of Tsushima este produs de studioul Sucker Punch, iar in cadrul episodului State of Play de astazi vom avea parte de o demonstratie extinsa de gameplay, de aproximativ 18 minute, ce va include atat explorare, cat si lupte, dar si multe altele.

Ghost of Tsushima este un titlu open world a carui actiune urmeaza sa se desfasoare in Japonia feudala a anului 1274, atunci cand armata mongola a atacat insula Tsushima. Jucatorii vor avea ocazia de a intra in pielea lui Jin Sakai, unui samurai ce va lupta impotriva invadatorilor mongoli.

Ghost of Tsushima va fi lansat pe 17 iulie 2020, in exclusivitate pentru consolele PlayStation 4. Articol original Urmariti in direct prezentarea jocului Ghost of Tsushima pentru PS4, de pe site-ul go4games.ro