Epic Games continua sa ofere jocuri gratuite la fiecare sfarsit de saptamana, pregatind o surpriza de proportii pentru fanii platformei sale Epic Games Store. Astfel, pana pe 21 mai 2020, puteti revendica gratuit legendarul Grand Theft Auto V pentru PC, de la Rockstar Games. Odata revendicat in acest interval, jocul va putea fi descarcat si rulat oricand doriti prin intermediul Epic Games Store.

Lansat initial pentru console in 2013, GTA V ofera cea mai cuprinzatoare lume de joc deschisa realizata pana atunci de studiourile Rockstar Games: intregul Los Santos (replica virtuala a Los Angeles-ului real), precum si imprejurimile acestuia au fost recreate in detaliu. De asemenea, pentru prima data intr-un astfel de joc, povestea din GTA V are nu mai putin de trei personaje principale Michael, Franklin si Trevor, jucatorii fiind liberi sa comute intre acesti eroi oricand doresc.

Nu in ultimul rand, strazile din Los Santos pot acomoda si o sumedenie de moduri multiplayer online, toate acestea fiind disponibile in componenta dedicata a jocului: Grand Theft Auto Online. De-a lungul anilor, GTA V s-a bucurat de o popularitate iesita din comun, fiind desemnat cel mai de succes produs de divertisment din toate timpurile.

Grand Theft Auto V poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, pana la data de 21 mai 2020. Articol original GTA V pentru PC, joc gratuit de la Epic Games Store, de pe site-ul go4games.ro