Sony Interactive Entertainment si studioul Naughty Dog au dat startul unei noi serii de materiale video dedicate mult asteptatului The Last of Us Part II. Fiecare astfel de clip urmeaza sa trateze cate un subiect legat de noua creatie a celor de la Naughty Dog, primul fiind dedicat povestii din joc, fara a fi mentionate insa leak-urile recente.

Intreaga serie va fi formata din patru astfel de episoade, clipuri noi urmand sa fie lansate in fiecare saptamana. Asadar, pe 20 mai vom primi episodul Inside the Gameplay , pe 27 mai episodul Inside the Details , urmand ca seria sa fie incheiata pe 3 iunie, cu episodul Inside the World .

Programat initial pentru sfarsitul lunii mai, The Last of Us Part II a fost amanat din cauza pandemiei de coronavirus, studioul producator Naughty Dog adoptand modelul lucrului de acasa pentru a putea finaliza jocul. Mai mult, recent si-au facut aparitia numeroase leak-uri legate de povestea din The Last of Us Part II, Naughty Dog rugandu-si comunitatea de fani sa nu strice placerea celor care asteapta jocul, asiguradu-i ca experienta finala va justifica pe deplin lunga perioade de asteptare.

In The Last of Us Part II, actorii Troy Baker si Ashley Johnson isi vor relua rolurile lui Joel si Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De aceasta data Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmand sa fie un pic mai in varsta (19 ani) in The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experienta 100% single player, producatorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lunga din intreaga istorie a studioului Naughty Dog.

The Last of Part II a fost finalizat si va fi lansat la data promisa: 19 iunie 2020, in exclusivitate pentru consolele PlayStation 4. Articol original Detalii suplimentare despre povestea din The Last of Us Part II. Sunt adevarate leak-urile?, de pe site-ul go4games.ro