Prezenta ciobanasului David in casa imparatului Saul, prezenta poeziei si a cantarii in jurul tronului si a inimii framantate (si oare care tron e scutit de duhul framantarii si oare care inima nu e tulbure azi?) au fost in stare sa redea echilibrul pierdut si dorit vietii framantate. Poezia si cantarea Oastei redau inimii destinderea []Prezenta ciobanasului David in casa imparatului Saul, prezenta poeziei si a cantarii in jurul tronului si a inimii framantate (si oare care tron e scutit de duhul framantarii si oare care inima nu e tulbure azi?) au fost in stare sa redea echilibrul pierdut si dorit vietii framantate.

Poezia si cantarea Oastei redau inimii destinderea odihnitoare si pacea mult dorita. i poezia si cantarea de la Oaste ar putea, pe langa cate alte orizonturi de inspiratii si realizari divine, sa mai rezolve inca mari probleme in viata individului, a familiei si a neamului nostru.

Cand, dupa Tatal nostru, individul, familia si poporul, al nostru si al altor neamuri, vor canta si cantarea Oastei, problemele lor isi vor afla dezlegarea, laudand pe Dumnezeu imbratisati.

Cand, dupa Cu noi este Dumnezeu, parintii nostri duhovnicesti vor canta si un cantec de la Oaste, Dumnezeu ne va binecuvanta, uniti, intristarea de pe fata Lui se va sterge, iar marea multime a poporului nostru, in Biserica, prin cantarea Oastei, va avea mare castig.

Altfel, il vor avea strainii!Singura scapare a lumii de azi, din fata pericolului ce o ameninta, este numai sub bratele Crucii lui Hristos cel Rastignit. Chipul Lui insangerat trebuie sa predomine peste cladirea Natiunilor Unite si sub bratele Lui insangerate sa se imbratiseze reprezentantii tuturor natiunilor lumii, sub melodia unui cantec de slava lui Dumnezeu. i atunci si...