Folositi neincetat si rug ciunea in castigarea de suflete pentru Mantuitorul si Oastea Lui. Rug ciunea face si aici lucruri minunate. Este om invartosat la inim care nici nu vrea s aud de Domnul, dar prin rug ciune si dragoste evanghelic poti muia inima lui si incetul cu incetul il poti aduce la Domnul. Impresurati neincetat pe cei p c tosi cu rug ciunea, cu dragostea evanghelic si minunate izbanzi []Folositi neincetat si rug ciunea in castigarea de suflete pentru Mantuitorul si Oastea Lui. Rug ciunea face si aici lucruri minunate. Este om invartosat la inim care nici nu vrea s aud de Domnul, dar prin rug ciune si dragoste evanghelic poti muia inima lui si incetul cu incetul il poti aduce la Domnul.

Impresurati neincetat pe cei p c tosi cu rug ciunea, cu dragostea evanghelic si minunate izbanzi veti avea.

Imp r tia lui Dumnezeu va sosi la noi pe p mant numai in m sura in care dragostea crestin va cuprinde inimile noastre. Foc am venit s arunc pe p mant si cat de mult doresc s fie aprins zicea Iisus (Matei 24, 12). Acest foc este focul dragostei crestine pe care trebuie s - l aprindem neancetat in inimile noastre si s aprindem cu el si pe altii. Imp r tia lui Dumnezeu cu nimic nu se poate ajuta mai mult decat cu acest foc al dragostei crestine.

Cu nimic nu poti castiga mai curand pentru Evanghelie un suflet p c tos si plin de ur decat cu dragostea evanghelic .

David prorocul linistea cu cantecele sale furia lui Saul. Cu cantecul dulce al dragostei crestine s linistim si noi sufletele tulburate de viforul urii si p catelor.

Preot Iosif Trifa Ce este Oastea Domnului