I Cronici 29, 10 Numai acela Il poate binecuvanta in chip vrednic pe Domnul in fata lumii, care Il binecuvinteaza cu vrednicie mai intai si mai ales in singuratatea sa. Numai acela are o puternica rugaciune in adunare, care are mai intai si mai ales o adanca stare de rugaciune puternica in odaita lui ascunsa, []I Cronici 29, 10Numai acela Il poate binecuvanta in chip vrednic pe Domnul in fata lumii, care Il binecuvinteaza cu vrednicie mai intai si mai ales in singuratatea sa.

Numai acela are o puternica rugaciune in adunare, care are mai intai si mai ales o adanca stare de rugaciune puternica in odaita lui ascunsa, cu Hristos.

Numai acela va putea avea un puternic cuvant in fata multimilor, care se pregateste prin adanca meditatie, cugetand ziua si noaptea la voia lui Dumnezeu (Ps. 1, 2).

Nu toti cei ce se roaga in ascuns trebuie sa se roage si in fata multimii. Dar cei care trebuie sa se roage in fata intregii adunari au neaparat cea mai mare nevoie sa se roage in ascuns, cat mai mult si mai adanc.

Nu toti cei care mediteaza adanc si cugeta asupra Cuvantului lui Hristos trebuie intotdeauna sa se ridice si sa vorbeasca in fata adunarii. Dar cei care trebuie sa se ridice si sa vorbeasca intregii adunari vor fi vinovati inaintea lui Dumnezeu si inaintea celor carora se ridica sa le...