Rugaciunea este puterea sufletului nostru in lupta pentru mantuire. Nu multimea vorbelor face rugaciunea buna, ci duhul, puterea si caldura din ea. Rugaciunea nu poate petrece laolalta cu pacatul. Ca ori rugaciunea va omori pacatul, ori pacatul va omori rugaciunea. Numai cu ajutorul Duhului Sfant putem cobori foc in rugaciunile noastre. Numai cu ajutorul Duhului []Rugaciunea este puterea sufletului nostru in lupta pentru mantuire.

Nu multimea vorbelor face rugaciunea buna, ci duhul, puterea si caldura din ea.

Rugaciunea nu poate petrece laolalta cu pacatul. Ca ori rugaciunea va omori pacatul, ori pacatul va omori rugaciunea.

Numai cu ajutorul Duhului Sfant putem cobori foc in rugaciunile noastre.

Numai cu ajutorul Duhului Sfant noi invatam a ne ruga.

Rugaciunea cea adevarata trebuie sa aiba doua izvoare: pe Domnul Iisus si Jertfa Lui si pe Duhul Sfant cu Focul cel ceresc.

Rugaciunea cea cu putere este numai aceea care vorbeste prin Jertfa Crucii de pe Golgota, prin acest minunat telefon ce ni l-a lasat noua Dumnezeu ca sa vorbim cu El.

Sa ne rugam in Numele lui Iisus cel Rastignit sa cerem totul prin sangele Lui sa-L rugam pe El, Care S-a rastignit pentru noi si pacatele noastre, sa prezinte rugaciunile noastre in fata Tatalui Ceresc.

Cand te rogi, trebuie sa stai in fata lui Dumnezeu cu toata fiinta ta, cu toata inima ta si cu tot sufletul tau.din cartea Dreptarul invataturii sanatoase