Tu esti Cel care imi ceri si imi dai totul. Fara puternica Ta credinta, eu sunt un neputincios. Iubirea Ta imi cere mereu sa duc o mare lupta, atat in launtrul meu, cat si afara. () tiu bine ca acela care vrea sa sfarame o stanca trebuie sa munceasca, inca de la prima izbitura, cu []Tu esti Cel care imi ceri si imi dai totul. Fara puternica Ta credinta, eu sunt un neputincios.

Iubirea Ta imi cere mereu sa duc o mare lupta, atat in launtrul meu, cat si afara. () tiu bine ca acela care vrea sa sfarame o stanca trebuie sa munceasca, inca de la prima izbitura, cu o fericita incredere in izbanda ultima.

Credinta intareste bratul, reinnoieste efortul, mentine puterea.

In momentul pierderii credintei, vrajmasul se ridica, apele cresc, piatra se intareste si impotrivirea invinge. Fa sa nu-mi pierd niciodata credinta in iubire!Avand credinta in Tine, voi lupta fericit si voi muri fericit. Prin credinta in Tine, tot ce nu-mi reuseste astazi, sigur imi va reusi maine. Sau, in orice caz, intr-un maine.

Tot ce nu pot atinge acum, credinta in Tine ma asigura ca voi atinge in curand, sau, in orice caz, ca voi atinge candva, odata, sigur!Tot ce nu-mi reuseste in felul cum as vrea acum, credinta in Tine imi da incredintarea ca voi reusi in alt fel. Dar ca sigur voi reusi!Cand tinta mea este sfanta si umbletul meu este curat poate sa fie ea cat de inalta si pot fi aripile mele cat de slabe sau picioarele mele cat de incete minunea se va implini!Voi ajunge, cu siguranta! Chiar daca acum zbor numai cu o singura...