Treziti-va din somn crestini, crestini numai de nume Caci Domnul isi trimite azi, apostolii prin lume Ca sa vesteasca-al Sau cuvant de pace si iertare, Si ce-a facut El pentru noi, in dragostea mare. Dece nu vreti voi s ascultati duioasa chemare? Dece va nmormantati in iad, in moarte si n pierzare. Dece voi alergati mereu streini []Treziti-va din somn crestini, crestini numai de numeCaci Domnul isi trimite azi, apostolii prin lumeCa sa vesteasca-al Sau cuvant de pace si iertare,Si ce-a facut El pentru noi, in dragostea mare.

Dece nu vreti voi s ascultati duioasa chemare?Dece va nmormantati in iad, in moarte si n pierzare.

Dece voi alergati mereu streini prin asta lumeLa Domnu afla-veti bucurii cat nu se poate spune.

Treziti-va cat mai curand, caci Domnul nostru vineSi-ai Lui copii vor fi luati in slavile senine Iar voi veti ramanea n amar sbatandu-va n durereSi n veci de veci veti fi lipsiti de orice mangaere.

O, de-ati veni Ia EI, pe veci vedea-veti sfanta-I FataCaci ati ales Mantuitor, din asta scurta vieataVeniti, veniti cu toti sa fim in Raiul Lui cel dulceCaci pentru toti si-a daruit, EI sangele, pe cruce.

Ecaterina NastaseSursa: Calendarul foii Isus Biruitorul pe anul de la Domnul 1948, intocmit de Tit I. Trifa si Traian Dorz