Anii vietii noastre se duc ca un sunet spune Psalmul 90. Intr-adevar ca un sunet atat de scurt. Cand ii avem inainte ni se pare ca sunt atat de lungi si ca vin atat de incet si ca tin atat de mult. Cand ii avem in urma, ni se pare ca au fost un []Anii vietii noastre se duc ca un sunet spune Psalmul 90. Intr-adevar ca un sunet atat de scurt. Cand ii avem inainte ni se pare ca sunt atat de lungi si ca vin atat de incet si ca tin atat de mult.

Cand ii avem in urma, ni se pare ca au fost un vis, ni se pare ca nici n-au fost. Au trecut saptezeci de ani varsta biblica si iata ce am ales din ei.

Ce mult ar trebui sa gandim inainte, cum gandim inapoi. Inainte cand putem sa-i folosim bine, nu inapoi cand nu mai putem face nimic.

Dar nu anii, ci lunile, zilele, clipele ar trebui sa le stim folosi mai cu grija, acum cand le avem in mana nu cand nu le mai avem.

Ce voi face cu ziua de astazi, asta trebuie sa ma gandesc acum dimineata cand vine si nu ce am facut cu ea sa ma gandesc numai deseara cand s-a dus.

Ce fac cu Biblia, cu rugaciunea, cu binefacerea? aceste trei mari datorii de fiecare zi a fiecaruia dintre noi, caci de ele depinde toata binecuvantarea tuturor celorlalte datorii pe care le mai am astazi!Ziua cand nu gandesc de dimineata sa cercetez Biblia, sa ma rog si sa fac cel putin un bine unui semen al meu este o zi pe care o voi pierde sigur, chiar daca trupeste voi realiza niste lucrari mari in ea.

Aceste lucrari mari, fara Biblie, fara rugaciune si fara binefacere, raman pana la urma numai niste desertaciuni.

Ce iute va trece si ziua de astazi. Stai o clipa pe loc si lasa orice alt lucru pentru ca sa iei in mana Biblia de pe masa ta, care te asteapta de azi dimineata si inca n-ai deschis-o.

Intrerupe lucrul acesta pentru cinci minute si mergi in camaruta cealalta, inchide usa dupa tine si arunca-te pe genunchi in fata Domnului inaltandu-ti inima si mainile spre El pentru puterea, ajutorul si lumina de care ai nevoie pentru a ti le face bune si pe celelalte.

A trecut de amiaza curand vine seara si inca n-ai facut nici un bine astazi Gandeste-te ce bine poti face acum, aci, cum si la cine in Numele Domnului. i mergi si fa. Deseara cand te vei intinde pentru odihna noptii, cugetul tau multumit iti va fi cea mai moale perna.

Bucuriile pe care ti le va da astazi...