Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre Poporul acesta zice: n-a venit inca vremea, pentru zidirea din nou a Casei Domnului (Hagai 1, 2-12) Ai pasit cu incredere in implinirea voii lui Dumnezeu, calcand pe urmele Mantuitorului Isus-Hristos, ca si in toate legaturile tale cu El? (2 Timotei 2, 4). Ai facut vreodata incercari [] Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre Poporul acesta zice: n-a venit inca vremea, pentru zidirea din nou a Casei Domnului (Hagai 1, 2-12)Ai pasit cu incredere in implinirea voii lui Dumnezeu, calcand pe urmele Mantuitorului Isus-Hristos, ca si in toate legaturile tale cu El? (2 Timotei 2, 4). Ai facut vreodata incercari hotarate asupra fiintei tale, spre a te libera de lucrurile moarte si despretuite de Dumnezeu, dupa epistola Sfantului apostol Pavel catre Timotei? (2 Timotei 2, 14, 21-23).

Ai dat dovada vadita ca esti un copil a lui Dumnezeu si ca Duhul Lui cel Sfant este insotitorul fiintei tale in fiecare zi si pretutindenea? (Romani 8, 14).

Ai devenit intelegator in timpul acestui an care se scurge si la sfarsitul carui ne gasim, de deosebirea ce este intre anul vechi si anul nou cat si de puterea darului lui Hristos in noi? (loan 3, 6-8).

Ai fost credincios Domnului, punand in cunostinta pe parintii tai, pe fratii si surorile tale dupa trup, pe rudele, prietenii sau cunoscutii tai, despre primejdia ce le...