Astazi neascultarea tineretului este o problema dureroasa pentru parintii lor. Maine insa va fi o problema tot atat de dureroasa pentru natiune, pentru dumneavoastra. Daca nu vreti sa aveti crestinism, veti avea huliganism, alcoolism, tran torism, terorism. Dimineata, inainte de ora opt, eram iarasi in biserica, la picioarele Scumpului meu Mantuitor, cu ochii plini de lacrimi []Astazi neascultarea tineretului este o problema dureroasa pentru parintii lor. Maine insa va fi o problema tot atat de dureroasa pentru natiune, pentru dumneavoastra. Daca nu vreti sa aveti crestinism, veti avea huliganism, alcoolism, tran torism, terorism.

Dimineata, inainte de ora opt, eram iarasi in biserica, la picioarele Scumpului meu Mantuitor, cu ochii plini de lacrimi si cu sufletul plin de recunostinta pentru tot ajutorul daruit in biruinta de ieri i cu cea mai staruitoare cerere pentru ajutorul de care mai aveam nevoie si pentru biruinta de azi.

Din fata lui Iisus, am mers in fata lor plin de incredere si de pace.

In aceasta zi a trebuit sa raspund la alte intrebari pe care mi le citea din dosar, mai ales in legatura cu drumurile pe care le facusem prin tara. () Dar cu tineretul ce aveti? Sunt copiii nostri si avem raspundere pentru educatia si viata lor! De ce aveti probleme cu ei daca i-ati educat cum ati vrut? Pana cand erau numai sub educatia noastra nu aveam probleme. Problemele cu ei incep cand intra sub educarea altora! A cui? A scolii, a strazii, a anumitei societati Pana cand raspunde parintele de educatia copilului? Toata viata, dar de fapt el nu are putere asupra copilului sau decat pana la sapte ani. Pana la sapte ani copilul este ascultator. Indata insa dupa aceasta varsta, cand copilul intra tot mai mult pe mana altor educatori decat parintii sai, el se instraineaza, de obicei, de tot felul sanatos in care il educasera parintii credinciosi. Societatea este un mai bun educator al...