Intre cei multi si binecuvantati care au mers dup Iisus, avem si noi doi. Inaintasii nostri Ei, cei dintai dintre noi, au fost si chemati Acas ei cei dintai. Ei au mers si cel mai frumos si au ajuns si cei mai dintai, dintre noi, Acas la Domnul. Ei care L-au cunoscut mai curand, si Iosif []Intre cei multi si binecuvantati care au mers dup Iisus, avem si noi doi. Inaintasii nostriEi, cei dintai dintre noi, au fost si chemati Acas ei cei dintai.

Ei au mers si cel mai frumos si au ajuns si cei mai dintai, dintre noi, Acas la Domnul.

Ei care L-au cunoscut mai curand, si Iosif si Ioan, ei L-au vestit mai puternic si mai dulce pe Iisus Cel R stignit si Biruitor in Lucrarea Sa, ei s-au luat cei dintai dup Iisus si au ajuns cei mai curand la El.

De acum ei sunt la El si vor r mane in fericirea Lui vesnic , fiindc nici pe p mant n-au avut alt gand si n-au c utat altceva decat pe Iisus.

Fii fericit preaiubit p rinte Iosif, fii fericit frate Ioan, si fiti fericiti toti preaiubitii nostri cei dusi la Iisus, lang Domnul pe care L-ati slujit si iubit mai presus de orice pe p mant. Veti fi r spl titi la El de toate suferintele pe care le-ati indurat pe p mant...