IPS Longhin de Banceni Ucraina Intrebare: Cand ati infiat acei copii, v-ati gandit ca ei vin si cu un bagaj genetic in spate pe care-l mostenesc? Cum v-ati impacat cu ideea aceasta, pentru ca am auzit si cazuri de copii infiati care au mahnit foarte tare pe parintii care i-au infiat. Acesta este lucrul []IPS Longhin de Banceni UcrainaIntrebare: Cand ati infiat acei copii, v-ati gandit ca ei vin si cu un bagaj genetic in spate pe care-l mostenesc? Cum v-ati impacat cu ideea aceasta, pentru ca am auzit si cazuri de copii infiati care au mahnit foarte tare pe parintii care i-au infiat. Acesta este lucrul care ne ingrijoreaza cel mai mult cand ne gandim sa infiem un copil. R spuns: Da, aceasta este o problema, cred ca la toata lumea. Eu, ca sa va spun drept, nu m-am gandit atunci cand am luat copiii. Desigur, toti cand infiaza un copil, cauta actele parintilor, sa vada cine au fost parintii, mama, tata, ce boli au avut si apoi isi aleg un copil. i multi stau ani de zile, pentru ca nu-i plac parintii la acel copil. Eu nu m-am gandit, dar totusi este [o mostenire genetica] Eu de multe ori ma uit si zic: Uite, degetul asta e ca la mama, parul in cap e ca la tata; el avea un vartecut in cap si asa am si eu sau degetele de la picioare, uite cat de mult seamana degetele de la picioarele mele cu cele ale tatalui. i in sangele copilului tot din parinti se da ceva. Nu va pot spune ca la noi totul este bun, ca sa ascundem unele lucruri, dar sa credem ca si noi am trecut prin multe.

Eu, pe copiii mei, ii rog sa fie cuminti, sa nu beie, sa nu fumeze, sa nu curveasca, sa nu umble pe drumuri rele Dar totusi noi am trecut prin acestea; stim ca ispita este mare, este grea Deci noi sa ne rugam pentru ca ei sa poata trece biruitori De multe ori zici: A baut mama si tata lui, asa o sa bea si el . Dar totusi, prin rugaciune, se poate Ei au nevoie sa stam mai mult de vorba. Noi nu prea avem timp pentru copii, stiti, i-am nascut, le-am dat mancare, i-am imbracat, dar ei eu nevoie de vorba. Tata, cand se culca seara, trebuie sa ia copilul pe mana lui, sa-l imbratiseze si sa-i dea dragoste, deci sa fie legatura aceasta Exista pericol, dar nu trebuie sa existe teama de a nu face bine, pentru ca ar putea sa fie rau. Au fost multe cazuri in viata, dar nu doar pentru ca sunt orfani, ci si pentru copiii drepti care i-au crescut parintii.

A fost un caz cand un copil a infipt 150 de cutite in inima mamei. Deci nu a fost un copil orfan, abandonat, ci a fost copilul drept al mamei Aici este lipsa de credinta. Dragii mei, trebuie sa staruim sa...