Citesc un psalm minunat, al 20-lea: Unii se bizuiesc pe carale lor, altii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se indoaie si cad; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.

Ei se indoaie si cad;dar noi ne ridicam si ramanem in picioare .

E frumos, nu-i asa? []Citesc un psalm minunat, al 20-lea: Unii se bizuiesc pe carale lor, altii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se indoaie si cad; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru.

Ei se indoaie si cad;dar noi ne ridicam si ramanem in picioare .

E frumos, nu-i asa? Aveti in El toata plinatatea as vrea sa spun acest lucru lumii intregi. Cu cat te bucuri mai mult, de orice iti da viata, cand cunosti pe Hristos! Sunt cea mai fericita fiinta din lume, caci sunt in mana Lui si pot face ceva pentru El.

Trebuie sa murim! Experienta aceasta mi se pare tot mai trebuincioasa. Trebuie sa ne lepadam, una dupa alta, de multe lucruri. Cineva a zis: trebuie o moarte desavarsita, ca sa traim o viata desavarsita! Da, asa este: Dumnezeu sa ne ajute!Mi s-a cerut sa vorbesc M-am gandit ca, daca Dumnezeu imi cere acest lucru, El ma va invata ce sa vorbesc si am zis: Da. Stiu ca prin mine nu pot nimic, dar Dumnezeu alege pe cei slabi, pe cei neputinciosi ca uneltele Luisursa: Familia Crestina, nr. 1, din anul 1941