Nu va-nselati crezand ca Harul va-ndreptateste orice pacat Ca poti sa spui orice, si daca vorbesti de Har esti si iertat. Caci Harul iarta doar o data pacatul cel nestiutor, Dar dupa-aceea porunceste neprihanirea tuturor. Nu va-nselati, ca iarta Harul orice pacate, orisicand Ca daca spui de Har ajunge, si poti apoi trai-nseland, Ca poti []Nu va-nselati crezand ca Harul va-ndreptateste orice pacatCa poti sa spui orice, si daca vorbesti de Har esti si iertat.

Caci Harul iarta doar o data pacatul cel nestiutor,Dar dupa-aceea porunceste neprihanirea tuturor.

Nu va-nselati, ca iarta Harul orice pacate, orisicandCa daca spui de Har ajunge, si poti apoi trai-nseland,Ca poti sa minti, te poti ascunde si poti sa te prefaci oricum.

Nu-i o mai mare nebunie decat sa mergi pe-asa un drum.

Nu va-nselati! Nu iarta Harul pacatul cel facut stiind,Nu credeti pe Hristos si Harul orice pacate-ngaduind.

Nu va mintiti pe voi si pe-altii ca poti sa faci orice prin Har,Satan pe nimeni nu insala ca-n felu-acesta mai amar.

Nu! Harul nu va-ndreptateste sa va prefaceti si sa mintiti,Acesta e un har fatarnic si mincinos si fals, sa stiti!Adevaratul Har invata s-o rupi cu tot ce-i pacatos,Si sa traiesti neprihanirea, smerit si sincer in Hristos.

Nu va-nselati urmand pe orbii cei ingamfati si prefacuti,Ce-nvata ca prin Har se poate trai oricum. Ei sunt pierduti,Si-aceasta-i o inselaciune, si-acela-i un netrebnic harSatan pe nimeni nu insala ca-n felu-acesta mai amar.

Traian Dorz