Sus, pe dealul Golgotei, Iisus Biruitorul castigase o biruinta definitiva asupra diavolului, asupra lumii, asupra pacatului. Crucea Golgotei daduse lumii pe marele Biruitor pe cel mai mare Biruitor din cati a cunoscut vreodata acest pamant trecator. i totusi, lumea a crezut ca-L poate birui pe acest Biruitor. Lumea a crezut ca-L poate tine intr-un mormant []Sus, pe dealul Golgotei, Iisus Biruitorul castigase o biruinta definitiva asupra diavolului, asupra lumii, asupra pacatului. Crucea Golgotei daduse lumii pe marele Biruitor pe cel mai mare Biruitor din cati a cunoscut vreodata acest pamant trecator. i totusi, lumea a crezut ca-L poate birui pe acest Biruitor. Lumea a crezut ca-L poate tine intr-un mormant pazit de sulite si straji.

Dar El a biruit. A pravalit piatra, a deschis mormantul si Biruinta Lui a stralucit in toata puterea ei.

El a biruit definitiv si a asigurat biruinta tuturor celor care pasesc pe urmele Lui, traiesc in Numele Lui si lupta in Numele Lui.

Lumea poate castiga multe biruinte . Lumea poate rastigni Adevarul Evangheliei, il poate ingropa, il poate strajui dar acest Adevar invie cu putere si va invia totdeauna, pentru ca biruinta lui i-a fost asigurata de Cel ce a biruit lumea (Ioan 16, 33).

Iisus Biruitorul ne asigura biruinta Lui. Ne...