La Pogorarea Duhului Sfant, Oastea Domnului isi sarbatoreste hramul stabilit de intaii nostri inaintasi, in frunte cu Parintele Iosif Trifa. Inca din acele vremuri, Parintele si ceilalti inaintasi au stabilit ca Sibiul sa devina si sa ramana Ierusalimul Oastei. Iar urmasii sai, tinand cu fidelitate la invatatura Parintelui, au implinit aceasta frumoasa si temeinica asezare. []La Pogorarea Duhului Sfant, Oastea Domnului isi sarbatoreste hramul stabilit de intaii nostri inaintasi, in frunte cu Parintele Iosif Trifa. Inca din acele vremuri, Parintele si ceilalti inaintasi au stabilit ca Sibiul sa devina si sa ramana Ierusalimul Oastei. Iar urmasii sai, tinand cu fidelitate la invatatura Parintelui, au implinit aceasta frumoasa si temeinica asezare.

Intalnirea se va desfasura cu binecuvantarea Inaltpreasfintiei Sale Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului.

In dimineata zilei de sambata, 22 iunie, se va savarsi Sfanta Liturghie in Capela Casei Oastei, ce are hramul Pogorarea Duhului Sfant , incepand cu orele 6:30.

Ca in fiecare an, adunarea va fi precedata de lucrarile Sfatului Fratesc pe ara al Oastei Domnului, care se vor desfasura sambata, 22 iunie, a.c., incepand cu orele 9:00, in Aula...