Imaginea de mai jos il arata pe proorocul Ieremia plangand pustiirea Ierusalimului. Pen tru pacatele lor, Domnul Dumnezeu i-a pedepsit pe israeliteni cu robia Babilonului si cu pustiirea Ierusalimului. In mijlocul acestei pedepse s-a ridicat proorocul Iere mia, chemand poporul la cainta si la intoarcere catre Dumnezeu. Veniti sa ne intoarcem la Domnul, caci indurarile Lui nu []Imaginea de mai jos il arata pe proorocul Ieremia plangand pustiirea Ierusalimului. Pen tru pacatele lor, Domnul Dumnezeu i-a pedepsit pe israeliteni cu robia Babilonului si cu pustiirea Ierusalimului.

In mijlocul acestei pedepse s-a ridicat proorocul Iere mia, chemand poporul la cainta si la intoarcere catre Dumnezeu. Veniti sa ne intoarcem la Domnul, caci indurarile Lui nu s-au sfarsit. Domnul este bun cu cine nadajduieste spre El, cu sufletul care-L cauta (Plangeri 3, 22 si 25).

La chemarea lui Ieremia, batranii poporului si intreg poporul si-au presarat cenusa pe cap, s au incins cu saci; fecioarele Ierusalimului si-au plecat capul la pamant si au stors ochii...