Hristos S-a Inaltat! Va anuntam cu durere vestea plecarii la Domnul, in noaptea trecuta a parintelui CORNEL CLOP, nepot al fr. Traian Dorz. Privegherea va avea loc in seara aceasta si duminica seara in biserica din comuna Rabagani, judetul Bihor Slujba de inmormantare a parintelui CORNEL CLOP va fi oficiata luni, 17 iunie la biserica din Rabagani, []Hristos S-a Inaltat!Va anuntam cu durere vestea plecarii la Domnul, in noaptea trecuta a parintelui CORNEL CLOP, nepot al fr. Traian Dorz.

Privegherea va avea loc in seara aceasta si duminica seara in biserica din comuna Rabagani, judetul BihorSlujba de inmormantare a parintelui CORNEL CLOP va fi oficiata luni, 17 iunie la biserica din Rabagani, iar inmormantarea la ora 12, la Mizies.

O, Doamne Iisuse Hristoase, Cel ce esti viata si odihna adormitilor robilor Tai, odihneste cu sfintii sufletul adormitului robului Tau Cornel Preotul, fratele nostru, si mangaie cu mangaierea harului Tau familia sa mult indurerata!Vesnica odihna in imparatia lui Dumnezeu, alaturi de fr. Traian Dorz si de tot namul adormit!Condoleante familiei indoliate!