Au luat parte peste 2 000 de frati si surori din 145 de localitati din 30 de judete. Bucurii si lacrimi binecuvantate. Chemarea facuta pentru adunarea de Sf. Ilie, in aducerea-aminte a neuitatului nostru frate Ioan Marini, a avut un mare rasunet in toata tara. Din toate partile, cei care l-au iubit si care ii [] Au luat parte peste 2 000 de frati si surori din 145 de localitati din 30 de judete. Bucurii si lacrimi binecuvantate.

Chemarea facuta pentru adunarea de Sf. Ilie, in aducerea-aminte a neuitatului nostru frate Ioan Marini, a avut un mare rasunet in toata tara. Din toate partile, cei care l-au iubit si care ii pastreaza recunostinta pentru osteneala si jertfa lui, s-au grabit sa vina pentru a dovedi inca o data ca dragostea nu uita ce datoreaza dragostei si ca o viata ingropata zi de zi in aceasta inalta jertfire de sine pentru binele altora a adus asa binecuvantate roade pentru imparatia lui Dumnezeu. O, daca graun tele n-ar fi murit, ar fi ramas singur Dar daca si-a dat viata in slujba aceasta, iata roadele: mii de inimi care, din toate partile tarii, vin sa spuna dragostea, multumirea si recunostinta lor.

Sambata, 19 iulieInca de sambata au inceput a sosi multi dintre cei asteptati. Pe ulitele satului Sasciori se vedeau venind mereu noi grupuri de frati. Sufletele se luminau de bucurie in revederea dupa atatia aniCe bucurie a fost venirea par. Vladimir! Inimile s-au induiosat pana in adanc si ochii s-au umplut de lacrimi.

Frati din Banat, cu fr. Bihoi NicolaeDin Arad, cu Petru Stancu, Moise Velescu, D-tru Padureanu, Petru Sas, Ioan TarceaDin Bihor, cu fr. Eftimiu Florea, M. Roman, Codoban, cei din Beliu etcDin Maramures, cu fr. Urda tefan, Oanta Ioan etcDin Nordul Ardealului, cu fr. Florian, Georz, BaiazDe la Turda, cu fr. FarcasDin Moldova, cu fr. Balauta, Andronic, Traista, Magdici, Tu dose, Condruz etc. Scumpa familie Anastasoaie din Preluci si cei din Podoleni Fratii iubiti din Pechea, Manjina, Namoloasa, Darmanesti etc Iubitii nostri de la Braila, cu fr. Dumitru, C. N. BratuFratii din Muntenia, din Bucuresti, cu fr. si sora Constantinescu Cei din Comi sani, Lunguletu, Vulcana Dambovita, cu Mortici Lazar, M. Avra mescu etc.

Frati din toate partile Ardealului suflete de frati si de surori care au fost alaturi de fr. Marini in bucurii ca si in incercariIi privesti pe rand si vederea fiecaruia iti trezeste in inima duioase aduceri aminte care sunt legate de fiintele lor si de viata ta Anii de zbucium si de lacrimi in slujba sfanta a lui Dumnezeu, pentru tinta minunata a mantuirii sufletelor celor pierdutiIata: fr. Capata,...