DROGURILE, cafeaua, tutunul, precum si multimea produselor afrodisiace moderne se alatura alcoolului si reprezinta, pentru majoritatea celor ce le consuma, doar niste paraiase firave care se indreapta tot spre fluviul involburat al desfraului. DANSUL. Oamenii de stiinta au observat ca instinctul de conservare si cel de reproducere se manifesta cu putere si in viata tuturor []DROGURILE, cafeaua, tutunul, precum si multimea produselor afrodisiace moderne se alatura alcoolului si reprezinta, pentru majoritatea celor ce le consuma, doar niste paraiase firave care se indreapta tot spre fluviul involburat al desfraului.

DANSUL. Oamenii de stiinta au observat ca instinctul de conservare si cel de reproducere se manifesta cu putere si in viata tuturor animalelor; insa impreunarea sexuala se face dupa o randuiala prestabilita cu mare exactitate si numai in perioada cand femela are caldurile ovulatiei. Masculul simte apropierea si atunci incearca prin toate mijloacele sa-i faca pe plac partenerei de viata.

Asa-numitul dans nuptial , in care masculul si femela se apropie cu miscari jucause de tandrete si caldura, nu-i decat pregatirea pentru impreunarea sexuala momentul cel mai de seama din existenta lor si care se infaptuieste nu spre placere, ci pentru perpetuarea speciei. Un asemenea dans exista in viata albinelor, a unor specii de pesti, la pasari si chiar la mamifere.

Dansul, ca manifestare evidenta...