Surorile noastre au si ele o slujba cu nimic mai prejos decat a fratilor in inaintarea Evangheliei. Datoria si raspunderea celor ce trebuie sa se roage, sa posteasca, sa vegheze asupra cresterii copiilor lor si a indrumarii tineretului sau sa sprijine cu cuvantul lor cald si cu dragostea lor sfanta pe sotii lor, pe fratii []Surorile noastre au si ele o slujba cu nimic mai prejos decat a fratilor in inaintarea Evangheliei. Datoria si raspunderea celor ce trebuie sa se roage, sa posteasca, sa vegheze asupra cresterii copiilor lor si a indrumarii tineretului sau sa sprijine cu cuvantul lor cald si cu dragostea lor sfanta pe sotii lor, pe fratii lor, pe fiii sau pe parintii lor in slujba Lucrarii lui Dumnezeu, toate acestea care se cer surorilor noastre sunt datorii si raspunderi cu nimic mai prejos, ci tot atat de insemnate ca si slujba celorlalti, a fratilor lucratori.

Dupa cum surorile noastre au si ele un suflet care trebuie mantuit si au fost chemate la o rasplata vesnica, pentru care trebuie sa osteneasca si ele, tot asa trebuie sa aiba treaza constiinta datoriei lor si temerea lor de Dumnezeu, in implinirea voii Sale.

O fiica credincioasa, ca tanara lucratoare a Domnului, trebuie sa aiba ea insasi o viata strans legata de Domnul Iisus prin citirea zilnica a Bibliei cu rugaciuni si meditatie. Pentru asta, ea trebuie, din indemnul constiintei ei, fara a fi obligata de altii, sa caute a-si face timp si loc pentru a petrece cu Domnul cat mai aproape si cat mai mult in citire, in meditatie si in rugaciune. Aceasta va fi o traire personala si launtrica a ei cu Hristos. Numai daca in felul acesta tanara credincioasa va avea o viata personala de legatura stransa si sfanta cu Domnul ei, atunci tanara sora credincioasa va fi cu adevarat o fiica a Domnului si va duce o viata folositoare si binecuvantata atat in familia ei, cat si in adunarea Domnului sau intre ceilalti oameni unde este obligata sa traiasca si ea si sa munceasca. O astfel de fiica a Domnului va deveni si lucratoare: intai prin purtarea ei, cat si prin vorbirea si imbracamintea ei cuviincioasa si patrunsa de evlavie si curatie. Iar apoi va cauta cu grija ce poate sa faca si ea cu fapta, pentru a ajuta mersul inainte al Lucrarii Domnului. Mila pentru cei bolnavi, grija pentru cei saraci, interesul fata de podoaba Casei Domnului, de raspandirea Cuvantului sau de infrumusetarea adunarilor sfinte, zilele de post si rugaciune pentru curatirea ei launtrica, pentru curatirea Lucrarii Domnului si pentru biruinta ei in afara, pentru fratii lucratori, pentru bunul mers al adunarilor, pentru...