Anul trecut, dupa sfanta sarbatoare a Invierii Domnului Iisus, cu doar cateva duminici inaintea Sfintelor Rusalii, sora SANDA (Ruxanda Atodiresei), a plecat din aceasta lume, pentru a se intalni cu Fericitii inaintasi ai Oastei Domnului si in mod deosebit cu fiul sau, Dorel, in zorii Sfintei Duminici a Samarinencei. Se odihneste in asteptarea invierii, in []Anul trecut, dupa sfanta sarbatoare a Invierii Domnului Iisus, cu doar cateva duminici inaintea Sfintelor Rusalii, sora SANDA (Ruxanda Atodiresei), a plecat din aceasta lume, pentru a se intalni cu Fericitii inaintasi ai Oastei Domnului si in mod deosebit cu fiul sau, Dorel, in zorii Sfintei Duminici a Samarinencei.

Se odihneste in asteptarea invierii, in cimitirul Bisericii Parohiei Hunedoara I, cu hramul Schimbarea la Fata In aceasta zi, sa ne amintim in rugaciunile noastre si de sora Sanda.

In veci pomenirea ei.

Totodata, intro astfel de zi este bine sa constientizam fiecare faptul ca Iubitorul de oameni Dumnezeu, in asa fel a randuit lucrurile, incat sa fim totdeaun gata sa scapam la pocainta sincera Gandul la moarte este puternic sa-l indemne pe pacatos la pocainta. Moartea ne este cunoscuta si necunoscuta. Cunoscuta, deoarece stim ca toti vom muri. Si necunoscuta, pentru ca nu stim cand, unde si cum vom muri. Cu cat traim mai mult, cu atat ni se scurteaza viata, cu atat ni se imputineaza zilele si ni se apropie moartea. Astazi suntem mai aproape de ea decat ieri, si in acest ceas decat cel dinainte. Moartea calatoreste nevazuta, in spatele fiecaruia dintre noi, si-l rapeste atunci cand nu banuieste. Cu toate acestea, aproape toti oamenii si mai ales cei sanatosi si puternici isi fac urmatoarele cugetari despre ei insisi: Eu voi trai inca multa vreme. Sfarsitul meu este foarte departe. Voi aduna bogatie si ma voi desfata . Dar moartea se napusteste dintr-odata asupra lui si se sting toate visele si dorintele lui. Si moare repede cel care si-a randuit viata indelungata. Iar bunurile si trupul sau le lasa in acea lume in care a vrut sa-si adune bogatia. Asadar, crestinilor, necunoscut ne este sfarsitul.

Iubitorul de oameni Dumnezeu, Care se ingrijeste pentru binele nostru, le-a randuit astfel, incat totdeauna sa fim gata si sa scapam la pocainta sincera. Cu ceea ce va pleca omul de aici, cu aceea se va si infatisa inaintea Judecatii lui Hristos.

Fratilor, sa cugetam cu luare-aminte la aceste cuvinte si sa ne...