9. Drag suflet departat Numai Singur Dumnezeu te stie cat de departe spre pierzare au ajuns pasii tai si sau prabusit gandurile tale. Poate ca te gasesti abia la un pas de moarte, de iad, de rusinea si caderea vesnica Trezeste te, cerceteaza te, ingrozeste te! 10. Poate ca un pacat sau mai []9. Drag suflet departat Numai Singur Dumnezeu te stie cat de departe spre pierzare au ajuns pasii tai si sau prabusit gandurile tale.

Poate ca te gasesti abia la un pas de moarte, de iad, de rusinea si caderea vesnicaTrezeste te, cerceteaza te, ingrozeste te!10. Poate ca un pacat sau mai multe te au cuprins si te au instrainat cu totul de lacasul si de adunarea Domnului.

Poate ca ani de zile n ai mai mers la biserica, la adunare, la frati sau poate nici la rugaciune in odaita ta, dincolo, singurTrezeste te, cerceteaza te, ingrozeste te inainte de a fi prea tarziu.11. Poate ca peste Biblia ta si peste cartea ta de cantari sau asezat straturi multe de praf.

Iar peste sufletul tau, poveri multe de pacate.

Alergand dupa desertaciuni si ispite lumesti, ai uitat sfintele carari ale Domnului pe care mergeai candva si tu cantand si de pe care te intorceai atat de fericitUnde este acum fericirea ta de atunci? O, daca te ai putea trezi si intreba astfel!12. Acolo unde odata a ars puternic focul iubirii, usor se poate aprinde din nou.

Aprinde l iarasi si l fa sa arda mai puternic.

Domnul tau si fratii tai te cheama si te asteapta. VinoPasunile dulci / Traian Dorz. Sibiu: Oastea Domnului, 2006