1. Pe orice drum, iubirea de Hristos merge vorbind. Caci ea Il simte totdeauna si pe Domnul inimii ei alaturi de ea. La masa pune doua linguri, ca si cum si El ar fi de fata. El poate veni totdeauna prin cineva. i atunci sa afle loc. In carte pune doua semne in gradina sadeste []1. Pe orice drum, iubirea de Hristos merge vorbind. Caci ea Il simte totdeauna si pe Domnul inimii ei alaturi de ea.

La masa pune doua linguri, ca si cum si El ar fi de fata.

El poate veni totdeauna prin cineva. i atunci sa afle loc.

In carte pune doua semne in gradina sadeste doua floriPe drum vede doua urme pe cer vede doua stele.

Pe ram, alaturi, doua mere.

Una pentru sine, una pentru El.

Fericita este totdeauna insotirea Domnului.2. Sufletul care L-a aflat pe Iisussi a ajuns in cea mai dulce intimitate cu El traieste aceste stari ceresti cu o putere nebanuita si Il are pe Hristos mai scump ca orice pe lume.3. Poate sa vina sa-l ceara oricine.

Poate sa-i imbie strainul orice.

Poate sa aiba strainul oricat.

Poate sa-i vorbeasca el oricum.

Poate sa aiba orice bogatie,sufletul iubitor nu mai vrea sa mai fie niciodata al nimanui altuia, decat al lui Iisus, Preaiubitul sau.

In lucrarea si familia unde L-a primit si imbratisat pe Domnul in dragostea dintai.4. Pentru Iisus, este in stare sa se desparta de pa-rintii sai, de fratii sai, de casa lui, de patria sa si sa mearga oriunde il cheama El.

Pentru Iisus, este in stare sa-si dea trecutul sau, prezentul sau si viitorul sau. Nici o comoara din lume nu-i mai scumpa decat El.

Nici o iubire nu-i ca a Lui.5. Nici o osteneala nu-i prea mult pentru Dumnezeu.

Nici o lupta nu-i prea grea sa n-o...