New-Age-ul sau Noua Era este un curent mondial deosebit de nociv, o infricosatoare conspiratie universala anticrestina, care actioneaza in special asupra tinerei generatii pentru a-i modifica stilul de gandire si de viata, operand schimbari fundamentale in plan religios si avand ca finalitate abandonarea totala a credintei in Hristos; o egalitate comoda in fata mortii, printr-o []New-Age-ul sau Noua Era este un curent mondial deosebit de nociv, o infricosatoare conspiratie universala anticrestina, care actioneaza in special asupra tinerei generatii pentru a-i modifica stilul de gandire si de viata, operand schimbari fundamentale in plan religios si avand ca finalitate abandonarea totala a credintei in Hristos; o egalitate comoda in fata mortii, printr-o tolerare sugestionata a tuturor eresurilor, optiunilor satanice si a tentatiilor moderne, pregatind orizontul unei ideologii de trecere in Era Varsatorului si de instaurare a unei noi ordini mondiale, ordinea intunericului si a pieirii vesnice.

Caile de propagare si de racolare sunt diverse, prioritare fiind mesajele satanice inoculate indeosebi prin muzica rock. Despre influenta si pericolul pe care le reprezinta muzica asupra tinerilor (si nu numai) s-a scris in repetate randuri. Niciodata insa nu e de ajuns, cred, pentru a reusi sa tinem piept cu credinta si nadejde furioaselor strategii ale diavolului si pentru a-l combate cu propriile arme. Trebuie sa raspundem la muzica cu muzica, cu cantarea cantarilor noastre, cu aripile simtamintelor poeziei sufletului nostru, cu iubire fata de Dumnezeu si ura fata de pacat. Caci prin rugaciune si cantare ne contopim cu cerul si ne inaltam sufletul in Taborul mantuirii. Iar daca in acest fel suntem mai aproape de Domnul, tot asa si diavolul cauta sa ne apropie mai mult de el si tot prin cantare.

Iata ce spune unul dintre idolii tinerilor de ieri si de astazi, cantaretul Jimmi Hendrix: Incerc sa hipnotizez pe oameni prin muzica si, cand au ajuns la punctul lor slab, le...