Isaia 53, 10 Desigur, intelepciunea lui Dumnezeu ar mai fi putut gasi si alt mijloc pentru mantuirea noastra, dar, oricare ar fi fost, el nu era cel mai cutremurator. S-ar fi putut da si alt pret pentru rascumpararea noastra, dar, oricare ar fi fost, el nu era cel mai mare. S-ar mai fi putut gasi []Isaia 53, 10Desigur, intelepciunea lui Dumnezeu ar mai fi putut gasi si alt mijloc pentru mantuirea noastra, dar, oricare ar fi fost, el nu era cel mai cutremurator.

S-ar fi putut da si alt pret pentru rascumpararea noastra, dar, oricare ar fi fost, el nu era cel mai mare. S-ar mai fi putut gasi si o alta jertfa pentru indreptatirea si iertarea noastra, dar, oricare ar fi fost, ea nu era cea mai scumpa. Iubirea ar mai fi gasit si o alta cale decat suferinta, dar, oricare ar fi fost aceasta, nu era de-ajuns.

Dupa Pretul care a fost dat pentru rascumpararea noastra se vede nu numai cat de scumpa era aceasta rascumparare, ci si cat de mari erau faradelegile noastre, ale tuturor impreuna. i ale fiecaruia dintre noi in parte.

Zdrobit prin suferinta inseamna cea mai cutremuratoare jertfa si cea mai mare iubire.

Nu poate sa mai existe o alta asemeni ei. i numai aceasta a fost de un asa mare pret cum cerea dreptatea,...