2 martie 1966 . S-a nascut actrita Emilia Popescu. Mama sa, Malu Iosif a fost balerina, acum coregraf colaborator al trupei lui Dan Puric, iar tatal sau, Emil Popescu, a fost actor la opereta. Aceasta a absolvit, in 1988, Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.

L. Caragiale, din Bucuresti, clasa profesorilor Olga Zamfirescu si Florin []The post 2 martie 1966. S-a nascut actrita Emilia Popescu appeared first on Jurnal Spiritual.2 martie 1966. S-a nascut actrita Emilia Popescu was first posted on martie 2, 2021 at 9:42 am. 2020 Jurnal Spiritual. Use of this feed is for personal non-commercial use only. If you are not reading this article in your feed reader, then the site is guilty of copyright infringement. Please contact me at ionutalexpanait@gmail.com2 martie 1966 . S-a nascut actrita Emilia Popescu. Mama sa, Malu Iosif a fost balerina, acum coregraf colaborator al trupei lui Dan Puric, iar tatal sau, Emil Popescu, a fost actor la opereta. Aceasta a absolvit, in 1988, Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.

L. Caragiale, din Bucuresti, clasa profesorilor Olga Zamfirescu si Florin Zamfirescu. A debutat in 1985 in filmul Morometii, in rolul Ilincai. A avut un mare rol in piesa Straini in noapte, in regia lui Radu Beligan. Emilia Popescu ar fi fost cu siguranta una dintre cele mai mare vedete ale Hollywood-ului si ale Broadway-ului daca se nastea in Statele Unite ale Americii. Din fericire pentru noi, ea s-a nascut la Bucuresti si este multumita ca harul ei special ii poate bucura pe romanii iubitori de Arta. Din partea lor, Emilia primeste, in fiecare an, un Oscar. Imaginar, dar din suflete Emilia Popescu se numara printre actorii care au avut norocul unui debut fulminant. Nu avea decat 21 de ani cand a filmat pentru pelicula In fiecare zi mi-e dor de tine (regia Gheorghe Vitanidis), in care a avut un rol principal solicitant care a pus-o la treaba : a cantat, a dansat, a fost pusa fata-n fata cu adevarati monstri sacri ai scenei si ecranului romanesc si a uimit o lume intreaga! Dupa absolvire a intrat in trupa Teatrului Lucia Sturdza Bulandra din Capitala, unde a debutat cu piesa Cainele gradinarului de Lope de Vega, regia Florian Pittis. Au urmat: Meditatiile Ritei de Willy Russel (1989), Arsenic si dantela veche de Otto Joseph Kesselring (1991), Visul unei nopti de vara de William Shakespeare, regia Liviu Ciulei (1991), Desteptarea primaverii de Frank Wedekind, regia Liviu Ciulei (1991), A saptea porunca de Dario Fo (1993), Poveste de iarna de William Shakespeare, regia Alexandru Darie (1994), Suita de crime si blesteme de Euripide, regia Alexandru Dabija (1994), Trei surori de A.

P. Cehov (1995), Julius Caesar de William Shakespeare, regia Alexandru Darie (1995), Cafeneaua de Sam Bobrik, regia Horatiu Malaele (1997),...