Tatal, Eu si Sfan tul Duh suntem una. Noi suntem in chipul Soa relui. In Soare se afla la un loc si caldura, si lumina, desi lumina nu e caldura si caldura nu e lumina. Ele petrec in acelasi loc, purced din acelasi loc, dar fata de oa meni au totusi infatisari deosebite. Sfantul Duh si Eu, venind []Tatal, Eu si Sfan tul Duh suntem una. Noi suntem in chipul Soa relui. In Soare se afla la un loc si caldura, si lumina, desi lumina nu e caldura si caldura nu e lumina. Ele petrec in acelasi loc, purced din acelasi loc, dar fata de oa meni au totusi infatisari deosebite.

Sfantul Duh si Eu, venind de la Tatal, dam lumina si caldura lumii. Asemeni focului, botezul Sfantului Duh mistuie orice soi de pacat si de rau din inima oame nilor, pre gatindu-i pentru cer, prin curatire si sfintire. Eu, Cel Care sunt Lumina cea adevarata (In 1, 9; 8, 12), ii smulg pe toti paca tosii din prapastia intunericului si-i ca lauzesc la viata cea ade varata, dan du-le fericirea ves nica a cerului.

Dupa cum lumina si caldura nu sunt despartite de soare, tot asa si Noi, Tatal, Eu si Duhul Sfant, suntem una.

Sadhou Sundar Singh / La picioarele Stapanului meu Traducere de prof. dr. Gr. Cristescu si Preot Iosif TrifaEditura Oastea Domnului Sibiu, 2010