Voua, celor cu credintain al Domnului Cuvant,Dumnezeu sa va-mplineascatot ce-I cereti pe pamant,sa va apere in lupta,sa v-ajute-n incercari,sa v-aduca-n viata voastranumai binecuvantari. Voua, care-aveti nadejdein tot ce-a promis Hristos,Dumnezeu sa va-mplineascatot ce-I cereti spre folos,nazuinta sa v-o creasca,sa priviti mai drept la el,Duhul Sfant va-nsufleteascamai cu Domnul, mai cu El. Celor care-aveti iubireapentru Dulcele []Voua, celor cu credintain al Domnului Cuvant,Dumnezeu sa va-mplineascatot ce-I cereti pe pamant,sa va apere in lupta,sa v-ajute-n incercari,sa v-aduca-n viata voastranumai binecuvantari.

Voua, care-aveti nadejdein tot ce-a promis Hristos,Dumnezeu sa va-mplineascatot ce-I cereti spre folos,nazuinta sa v-o creasca,sa priviti mai drept la el,Duhul Sfant va-nsufleteascamai cu Domnul, mai cu El.

Celor care-aveti iubireapentru Dulcele Iisus,Dumnezeu sa va-mplineascatot ce vreti si nu I-ati spusbinefacerile-ascunse,tainicele-mpartasiri,Domnul Dragostei le facanesfarsite rasplatiriTRAIAN DORZ din Cantari Noi , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014