Astazi, 22 Iulie, se implinesc 6 ani de cand Fr. Prof. Gheorghe PRECUPESCU s-a mutat la cele vesnice. Cei care l-au cunoscut pastreaza vie imaginea chipului Fr. Prof. Gheorghe PRECUPESCU, de la frati, surori, preoti, calugari si inalti ierarhi, profesori, elevi sau oameni simpli. Pentru fiecare a avut un cuvant bun si bland, imbracat in []Astazi, 22 Iulie, se implinesc 6 ani de cand Fr. Prof. Gheorghe PRECUPESCU s-a mutat la cele vesnice.

Cei care l-au cunoscut pastreaza vie imaginea chipului Fr. Prof. Gheorghe PRECUPESCU, de la frati, surori, preoti, calugari si inalti ierarhi, profesori, elevi sau oameni simpli. Pentru fiecare a avut un cuvant bun si bland, imbracat in intelepciunea adanca, smerita si patrunsa de ideea datoriei, aceea de a face educatia intelectuala, religioasa si morala crestina.

Rabdare, dragoste, jertfa, bucurie, pace, credinta, dar si osteneala intru aproapele, sunt atributele unui Fericit inaintasi, asa cum a fost Fr. Prof. Gheorghe PRECUPESCU tim din viata sa ca in tot timpul, din tinerete, cand a cunoscut Cuvantul Domnului, a fost plin de barbatie, plin de curaj pe calea aceasta a credintei. tim de marturisirea lui puternica inca din salile de judecata, inainte de a fi condamnat si de a suferi pentru Domnul impreuna cu atatia alti frati si inaintasi. Iar aceasta credinta plina de curaj si luptatoare ne-a aratat-o si noua atat timp cat a stat la noi, la Bacau. i poate mai presus de alte lucruri pe care ni le-a impartasit, cu care a cautat sa ne indrume pe calea credintei, fratele Ghita a avut acest indemn, a avut aceasta constiinta sa ne indemne sa ne apropiem cu toata inima de Biserica, de parintii nostri. Lupta aceasta a dus-o pana la sfarsit;...