Ce buna este o vorba la vremea potrivita! spune Cuvantul Domnului dar o astfel de vorba buna nu poate veni decat de la un suflet luminat de Hristos si indrumat de El. O apa buna nu poate izvori decat dintr-un izvor bun. De aceea, pentru a avea o vorba buna, trebuie sa ai un []Ce buna este o vorba la vremea potrivita! spune Cuvantul Domnului dar o astfel de vorba buna nu poate veni decat de la un suflet luminat de Hristos si indrumat de El.

O apa buna nu poate izvori decat dintr-un izvor bun. De aceea, pentru a avea o vorba buna, trebuie sa ai un suflet bun, iar un suflet bun poti avea numai primindu-L pe Domnul Iisus Hristos ca Mantuitor al tau. Singur El iti poate face sufletul sa fie bun; numai alegand drumul Lui ca drum in continuare al vietii tale poti avea un raspuns bun si spre Dumnezeu .

Atunci mania lui Dumnezeu impotriva omului se potoleste.

Caci Sangele lui Iisus Hristos, Fiul Sau, ne spala pacatele si ne face noi.

Iar Duhul Sfant devine Calauzitorul, Inspiratorul, Ocrotitorul si Tutorele nostru Binecuvantat pana ne va duce la Hristos.

Prin acest fapt noi devenim partasi unei noi firi. Ai firii Celui Bland (Matei 11, 29). i cu glasul, si cu ochii, si cu toata umblarea si comportarea noastra devenim si noi apoi...