21Dupa ce a facut crima, Cain, care l-a ucis pe Abel, fratele lui, ingrozit de sangele ce curgea din capul fratelui sau, a inceput sa fuga sa afle un adapost, ca sa se ascunda. El vedea mereu ochiul lui Dumnezeu urmarindu-l pentru uciderea singurului sau frate. A bunului, frumosului si neprihanitului sau frate Abel, ucis []21Dupa ce a facut crima, Cain, care l-a ucis pe Abel, fratele lui, ingrozit de sangele ce curgea din capul fratelui sau, a inceput sa fuga sa afle un adapost, ca sa se ascunda. El vedea mereu ochiul lui Dumnezeu urmarindu-l pentru uciderea singurului sau frate. A bunului, frumosului si neprihanitului sau frate Abel, ucis de el, cu mana saUn ochi infocat, ascutit, manios, ingrozitor, amenintator, aprins, il urmarea pretutindeni.

Oriunde privea, vedea numai acest Ochi urias si cumplitNu-l mai poate suporta si fuge tare. Mai tare. i mai tareCa sa scape de privelistea lui.

Se uita la dreapta Ochiul. Se uita la stanga Ochiul. Se uita inapoi, vai, Ochiul inspaimantator.

Fuge si fuge din nou si din nou. Mai tare si mai tareIata o pestera intunecoasa. Cain se napusteste inauntru adanc, tot mai adanc. Pana in fundul ei intunecos. Se asaza pe o piatra, gafaind, doar va...