O chemare de ajutor pentru strangerea spicelor sufletesti din aceasta gazeta Invataturile sufletesti care le seamana aceasta gazeta, acum trecuta de doi ani, au rodit in multe suflete, si multi s-au indreptat prin citirea lor. Scrisorile ce le primesc zilnic din toate partile sunt cea mai graitoare dovada ca Cuvantul lui Dumnezeu lucreaza si astazi []O chemare de ajutor pentru strangerea spicelor sufletesti din aceasta gazeta Invataturile sufletesti care le seamana aceasta gazeta, acum trecuta de doi ani, au rodit in multe suflete, si multi s-au indreptat prin citirea lor. Scrisorile ce le primesc zilnic din toate partile sunt cea mai graitoare dovada ca Cuvantul lui Dumnezeu lucreaza si astazi in sufletul oamenilor.

O scoala de invataturi sufletesti am facut din aceasta gazeta si cine a intrat de la inceput in aceasta scoala multe a putut invata. Dar acum, dupa doi ani, un neajuns incepe a se ivi. In scoala acestei gazete, multi au intrat numai acum, altii dupa un an, si, cu acestia, ar trebui sa incep scoala iarasi de la inceput, iar cu ceilalti trebuie sa inaintez mai departe in lucrul Domnului, si prin asta scoala sufere.

Invataturile sufletesti date prin aceasta gazeta stau ca niste spice imprastiate intr-un ogor de munca pentru Evanghelia Domnului, si aceste spice ar trebui stranse la un loc,...