Preasfant Maic a Domnului nostru Iisus, cat de bine se vede c Tu nu L-ai avut decat pe El, fiindc pe Cruce El Te-a incredintat Sfantului Ioan, ucenicul cel mai statornic si iubit, spre a-ti fi fiu si sprijinitor in locul Fiului si Dumnezeului T u, care mergea la Tat l. R manand a nim nui pe lume, [] Preasfant Maic a Domnului nostru Iisus, cat de bine se vede c Tu nu L-ai avut decat pe El, fiindc pe Cruce El Te-a incredintat Sfantului Ioan, ucenicul cel mai statornic si iubit, spre a-ti fi fiu si sprijinitor in locul Fiului si Dumnezeului T u, care mergea la Tat l.

R manand a nim nui pe lume, ucenicul iubit Te-a luat la el acas , ca pe mama f r nici un fiu.

Cat de vinovati sint cei care vorbesc altfel, necunoscand Scripturile ti injosind pe Dumnezeu. (Traian Dorz, din M rg ritarul Ascuns ) Tot ce a putut da cerul mai fericit p mantului a fost Hristos, si tot ce a putut da p mantul cerului mai fericit, a fost Maica Sa.

Nimeni niciodat nu va putea desp rti Jertfa Lui de jertfa ei.

C ci niciodat mantuirea noastr n-ar fi putut fi cu putint f r puterea sa.

Asa a vrut Duhul Sfant, iar noi asa s g sim c a fost cel mai fericit.

S cinstim totul cu o t cere si cu un respect sfant. (Traian Dorz, din Piatra Scump ) Maica Domnului fusese aceea care cea dintai auzise din gura trimesului ceresc Vestea Cea Bun , adic Evanghelia.

A fost ea ins si atat de adanc fiica Adev rului, incat s-a putut invrednici s fie Maica Lui!A fost atat de mult o slujitoare, incat a putut ajunge o vesnic St pan . (Traian Dorz, din P sunile Dulci ) Sfanta Maic Binecuvantat a Domnului si Mantuitorului nostru, tu ai fost primul inv t tor binecuvantat al Fiului t u, Imp ratul si Inv t torul Lumii.

Nici o...