VINO LA IISUS! Vrei sa ai aceasta viata noua? Doresti iertarea si spalarea nasterii din nou? Insetezi dupa odihna si pace? Vino la Iisus, caci El a spus: Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna (Mt 11, 28). Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea []VINO LA IISUS!Vrei sa ai aceasta viata noua? Doresti iertarea si spalarea nasterii din nou? Insetezi dupa odihna si pace? Vino la Iisus, caci El a spus: Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu va voi da odihna (Mt 11, 28). Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea (Ioan 7, 37). Ultima chemare a Apocalipsei este o chemare de har: i Duhul si Mireasa zic: Vino! i cine aude sa zica: Vino! . i celui ce ii este sete sa vina; cine vrea, sa ia apa vietii fara plata! (Apoc 22, 17).

Dragul meu, n-am ce sa-ti spun altceva, decat sa te indemn sa vii. Toti prorocii marturisesc despre El ca oricine crede in El capata, prin Numele Lui, iertarea pacatelor (Fapte 10, 43). Vrei sa fii mantuit? Crede in Domnul Iisus si vei fi mantuit (Fapte 16, 31). Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica (In 3, 16). Cine are pe Fiul are viata (I In 5, 12).

Aceasta este Evanghelia! Aceasta este Vestea cea Buna pe care ne-a trimis-o Dumnezeu prin Fiul Sau, pe Care L-a dat sa moara pentru toti, pentru ca cei ce traiesc sa nu mai traiasca pentru ei insisi, ci prin Cel ce a murit si inviat prin ei. i daca este cineva in Hristos este o faptura noua. Cele vechi s-au dus, iata ca toate lucrurile s-au facut noi (II Cor 5, 15-17).

Hrana pentru familia crestina / Ioan Marini. Sibiu: Oastea Domnului, 2015