8. Dar nu-i nevoie neaparat ca cineva sa cunoasca stiinta si arta, ca sa afle dovezi despre Hristos. Lucrarile pe care Hristos le face neincetat si pretutindeni vorbesc ele insele despre El fiecarui om, prin toate simturile fiintei lui. Biblia spune: Fiindca tot ce se poate cunoaste des-pre Dumnezeu le este descoperit in ei insisi. []8. Dar nu-i nevoie neaparat ca cineva sa cunoasca stiinta si arta, ca sa afle dovezi despre Hristos.

Lucrarile pe care Hristos le face neincetat si pretutindeni vorbesc ele insele despre El fiecarui om, prin toate simturile fiintei lui.

Biblia spune: Fiindca tot ce se poate cunoaste des-pre Dumnezeu le este descoperit in ei insisi. Pentru ca le-a fost aratat de Dumnezeu. Asa ca nimeni nu se poate dezvinovati (Rom 1, 19-20).9. Priviti cerul instelat al noptii si ascultati Cerurile spun slava lui Dumnezeu si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui (Ps 19, 1).

Priviti dealurile inverzite si campiile roditoaremarea intinsa, furtuna dezlantuita, padurile vuind, izvorul nesecat, florile colorate, pasarile hranite de El in gheturi.

Da, totul, totul marturiseste despre El (Ps 19, 4).10. Priviti lucrarile pe care le face Domnul Hristos in viata celor care cred in El si...