O sora credincioasa scria nu de mult ca in toamna trecuta, cand norii grei ai razboiului s-au apropiat pana in preajma hotarelor noastre, a cercetat pe o femeie sarmana cu vreo 5-7 copii, al carei sot era plecat la concentrare. O mare intristare si teama apasa sufletul bietei femei. Tanara surioara caci era o []O sora credincioasa scria nu de mult ca in toamna trecuta, cand norii grei ai razboiului s-au apropiat pana in preajma hotarelor noastre, a cercetat pe o femeie sarmana cu vreo 5-7 copii, al carei sot era plecat la concentrare. O mare intristare si teama apasa sufletul bietei femei.

Tanara surioara caci era o tanara! incepu sa-i vorbeasca si apoi, deschizand Biblia, incepu sa-i citeasca.

Deodata, chipul femeii se linisti. Incepu sa planga, staruind de sora sa-i mai citeasca si sa mai mearga pe acolo, fiindca zise ea de cand mi-ai citit din cartea aceea, nu-mi mai este frica.

Intr-adevar, cuvantul Scripturii este un cuvant al mangaierii si al puterii pentru oricine care il asculta cu incredere si credinta. Biblia este un adevarat tezaur al mangaierii pentru suflete. Caci tot ce-a fost scris mai...